Nyhetsbrev 2024:2 Brf Tunaberg

Här kommer en hälsning från Styrelsen och några nyheter/aktuellt: 

  • Save-the-date: Årets stämma hålls onsdagen den 22 maj kl 19. Vi återkommer med mer info om lokal, kallelse etc
  • Laddstolpar: Utbyggnaden av laddstolpar är avslutad. Inom kort kommer information om hur man som medlem får tillgång till att ladda sin elbil samt vilka regler och avgifter som kommer att gälla.
  • Byte av portkod, kommer att ske den 13 mars. En lapp med ny kod kommer att delas ut i varje medlems brevlåda senast 2 veckor innan.
  • Installation temperaturgivare. Föreningen har tecknat ett avtal om installation av en ny styrning av temperaturen i lägenheterna. Investeringen beräknas spara 12% i fjärrvärmekostnader och vara betald efter 2 år. En liten temperaturgivare kommer att installeras i varje lägenhet och ge mätvärden som sedan används för att reglera temperaturen. Mer information om hur installationen kommer att gå till kommer att lämnas i varje medlems brevlåda.
  • Övrigt på gång. En översyn och uppdatering av föreningens underhållsplan pågår.  Fortsatt arbete pågår med att rusta upp föreningens skyddsrum.
  • Vårfixardag. Vi kommer att samlas och fixa vårfint på gården den 28 april. Mer information kommer. 

Styrelsen 2024-02-28

******************************************************************************************************************************

Kontakta styrelsen: tunabergbrf@gmail.com I brådskande fall, ring eller skicka SMS –se anslagen lista i trapphus för telefonnummer. Hemsida: https://tunaberg.bostadsratterna.se/